Type Here to Get Search Results !

Kutludüğün'e Doğalgaz Geldi - Gerekli Belgeler

Kutludüğün'e Doğalgaz Geldi - Gerekli İşlemler

Kutludüğün'e doğalgaz boruları geldi ve çalışmalar tüm hızıyla başladı, yaklaşık 1 yıl önce başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamasıyla birlikte Kutludüğün halkı umutlu bir şekilde doğalgazın geleceği günü ve çalışmaların ne zaman başlayacağını merakla bekliyordu. Bugün yani 1 mart itibariyle doğalgaz için Mahallemize gerekli malzemeler Kağnıdere Mevkii'ne geldi ve ilk çalışmalar başladı. Doğalgazın gelmesinde emeği geçen herkesten Allah razı olsun köyümüze hayırlı olsun.


Kutludüğün Doğalgaz
Doğalgaz başvurusu için 3 Aşamalı işlem yapılmaktadır. 
 1.Aşamada Kutludüğün harmanyerindenki belediye hizmet binasından emlak vergisi borcunuzu ödeyip, beyan değeri belgesi alın.

 2.Aşamada Ankara Büyükşehir belediyesi (eski garın olduğu yer, Kutludüğün otobüsleri son durakta inenler çok az yürümektedir) Numarataj belgesi alınacak. Kimlik fotokopisi, tapu belgesi fotokopisi istenmektedir. Çoğu Kapı numaraları değişmiştir bilginize. Numarataj belgesi için tek katlı evlerden 150,00 TL, İki katlı evlerden 250,00 TL ücret istenmektedir. 31 Mart'a kadar %50 indirimli bu fiyatlar geçerlidir.

3.Aşamada Çukurambar'da bulunan Başkent doğalgaza aşağıdaki belgelerle birlikte başvurulması gerekmektedir. 132 nolu halk otobüsü tam önünden geçmektedir.
 İstenen Belgeler:
1-KİMLİK FOTOKOPİSİ
2-TAPU FOTOKOPİSİ
3-NUMARATAJ BELGESİ (BÜYÜKŞEHİR BELD)
4-BEYAN DEĞERİ (KUTLUDÜĞÜN HİZMET BİNASI VEYA MAMAK BELEDİYESİ)
Varsa imar barışına başvurmuşsanız yapı kayıt belgenizde yanınızda olsun.


www.kutludugun.com

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.