Type Here to Get Search Results !

Kutludüğün'de Fidan dikme etkinliği düzenlendi

Kutludüğün'ün ağaçlandırılmasına yönelik Kutlu-Der öncülüğünde fidan dikme etkinliği düzenlendi. 15.04.2016 cuma günü çocukların yoğun katılımına sahne olan etkinlik Akkaya mevkiinin ağaçlandırılmasına yönelikti. Bu etkinlik yine 17.04.2016 tarihinde tekrarlanarak yine fidan dikimi yapılacağı Kutlu-der sosyal medya hesabından duyuruldu.
İşte o açıklama:

"Değerli kardeşlerimiz.
Düzenlemiş olduğumuz Ağaç dikim organizasyonuna katılımlarından dolayı, siz değerli hemşehrilerimize, Oruç Reis İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerine, Kutludüğün İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerine, Kutludüğün İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz.

Böyle güzel bir organizasyonda sizlerin desteklerini hissetmek ve görmek bizlere mutluluk vermiştir.
Arkadaşlar, 15.04.2016 tarihinde, okul öğrencilerimizin halkımız ile kaynaşması amacıyla düzenlemiş olduğumuz ağaç dikim faaliyeti, o gün mesaide olan değerli hemşehrilerimizin de katılımlarının sağlanması amacıyla sizlerin istekleri üzerine 17.04.2016 Pazar günü saat 15.00 de tekrarlanacaktır. Elimizde mevcut toprağa kavuşmak için bekleyen 1000 adet fidanımız daha bulunmaktadır. Katılımlarınızı bekliyor, Akkaya mevkisinin bir bayram havasında, bir şenlik havasında kalabalıklaşmasını, bütün ağaçların eksiksiz toprağa kavuşmasını istiyoruz... Birlik ve beraberlik ruhunun en üste çıktığı, insanların birlik içerisinde bir amaç uğruna çabaladığını görmek istiyoruz."
Kaynak: Kutlu Der







Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.