Type Here to Get Search Results !

Kutludüğün'de Vodafone neden çekmiyor?

Kutludüğün'de vodafone hat kullananlar 2 gündür hatlarının çekmediğini ve dış dünyayla bağlantısının kesildiğini dile getiriyorlar. Aynı sorunu bizde yaşıyoruz evde dört vodafone hat var ve dördüde hiç çekmiyor ve arayanlar bize ulaşamıyor, hatta arızanın nedenini öğrenmek için vodafone müşteri hizmetlerini bile arayamıyoruz.

Başka hat kullanan bir arkadaşımıza rica ettik sorunu vodafone yetkililerine iletsin diye aldığı cevap şu olmuş:"Kutludüğün Yıldırım Beyazıt Bölgesinde arıza bakım çalışması var, sorunun ne zaman çözüleceğine dair kesin bir bilgi veremiyoruz. Beklemede kalmanız önemle rica olunur." şeklinde cevap verilmiş.

Sonuç olarak iletişimin çok önemli olduğu bir dünyada 2 günden fazla süredir Kutludüğün'de iletişimsiz kalan bir halka ilk defa şahitlik ediyoruz. Yıllardır bu tür bir sorunu Kutludüğün halkı ne gördü, ne duydu. Yetkilileri bir an önce bu sorunu çözmeye davet ediyoruz.

Güncel:Engin Yamaner:
Ben turkcell kullanıyorum arkadaşlar adına aradim kutludüğün bölgesinde bakım yenileme çalışması var dediler. Ne zaman biter sorusuna ise 10-15 gün verdiler bilginiz olsun...

Güncel: Kutludüğün Muhtarı Bülent Gül'ün yaptığı açıklama:
SAYGIDEĞER KUTLUDÜĞÜN HALKIMIZ VODAFONE OPERATÖRLERİNİN YAŞADIĞI SORUNLAR İÇİN ..MUHTARLIK OLARAK BAŞVURUMUZU YAPTIK.. İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA DÜZELECEĞİNİ BEYAN ETTİLER ... SAYGILARIMLA..

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.