Type Here to Get Search Results !

Ziyaretci Defteri

Bu bölümde Kutludüğün web sitemiz ve Kutludüğün'le ilgili duygu ve düşüncelerinizi yorum olarak bu konu altında paylaşarak herkesin okumasını sağlayabilirsiniz.

Yorum Gönder

7 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. ŞU YAŞADIKLARIMIZ,ZAMANINDA İLERİYİ GÖREMEYEN,KÜÇÜK ŞEYLER UĞRUNA BÜYÜK ŞEYLERİ, HATTA GELECEĞİMİZİ FEDA EDEN BÜYÜKLERİMİZİN ALMIŞ OLDUKLARI YANLIŞ KARARLARIN NETİCESİDİR.BUNDAN SONRA KUTLUDÜĞÜN'ÜN GELECEĞİNE ARTILAR EKLEYEBİLECEK İNSANLARI KARAR MERCİ YAPALIM.ÇOCUKLUĞUMDAKİ KUTLUDÜĞÜN'ÜN TABİ HALİNİ ÇOK ÖZLÜYORUM.İNŞAALLAH ŞU TABİAT KATİLİ TAŞ OCAKLARI ÇABALARIMIZ SONUCU GİDERLER BURALARDAN.BİZ DE ÇİĞERLERİMİZE TEMZ HAVA YERİNE TOZ ÇEKMEYİZ.EMEK VEREN DUYARLI KUTLUDÜĞÜNLÜLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.HEPSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN.

    Saygılarımızla,
    FATMA ALTAY

    YanıtlaSil
  2. Yörenize ait salçalı sulu et kavurma yemeğinizi severek yedik
    tarifi ve adını alırsak seviniriz
    Hayırlı Ramazanlar....
    Figen B.

    YanıtlaSil
  3. DEĞERLİ YÖNETİCİ
    SİTENİN GELİŞTİRİLMESİ LAZIM. SADECE BELLİ DÜĞÜNLERİN DEĞİL BÜTÜN DÜĞÜNLERİN YAYIMLANMASI LAZIM. BEN DE KUTLUDÜĞÜNLÜYÜM. İNSANLAR ARASINDA AYIRIM YAPMAYINIZ. YA HEPSİNİ YAYINLAYIN YA DA HİÇ YAYINLAMAYIN ZATEN GEREK YOK BÖYLE BİŞEYE DE BU ARADA HERKESİN YORUMLARINI YAYINLAYIN. YORUMLAR ARASINDA İŞİNİZE GELENİ YAYINLAYIP İŞİNİZE GELMEYENİ YAYINLAMAMA GİBİ BİR ŞEY YAPMAYIN. BU SİTENİN SADEVE ÖVGÜLERE DEĞİL ELEŞTİRİLEREDE AÇIK OLMASI LAZIMDIR. KULAK ASACAĞINIZI SANMIYORUM AMA YİNE DE SÖYLEYELİM.
    KUTLUDÜĞÜNLÜ BİR VATANDAŞ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayın Kutludüğün'lü Vatandaş,
      Öncelikle şunu belirtelim ki bu siteyi Kutludüğün'e en ufak dahi olsa katkı olsun anlamında gönüllük esasına dayalı olarak kurduk ve yönetiyoruz. Hiç bir kurum ve kuruluştan maddi anlamda bir destek almayan, maddi kaygı gütmeyen sadece manevi olarak gelecek nesillere gelenek ve göreneklerimizi aktarmak ve yaşatmak anlamında manevi bir menfaatimiz vardır. Bu işleri süper yaparız diye bir iddaamızda yoktur.Elimizden geldiğince siteyi geliştiriyor ve web site olarak Kutludüğün'e ne katkı yapabilirsek o kardır anlayışındayız.

      Kutludüğün Halkı arasında herhangi bir ayrımcılık yaptığımız yoktur. Gidebildiğimiz her düğünden resim,video ekliyoruz. Malesef ki bütün düğünleri gidip çekme gibi profesyonel ekipmanlarımız ve elemanız yoktur. Elimizden geldiğince davet edildiğimiz her düğünden birşeyler eklemeye gayret ediyoruz. Yapmayın, yayınlamayın vs. demek bizim motivasyonumuzu düşürmekten başka bir işe yaramaz. Ömrümüz yettiğince herhangi bir art niyet olmadan, iyi niyetimizle Kutludüğün'e bu şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.

      Yorumları yayınlama konusunda ise hakaret olmadıkça, yapıcı yorumlara her zaman açığız ve yayınlarız.

      Sil
  4. bende bir kutludüğünlü olarak siteyi gördüm gezindim ve çok sevdim çok gururlandım yapandan paylaşandan allah razı olsun ama daha güncel şeylerde paylaşsanız keşke durmadan hemen hemen hergün girip bakıyorum hep aynı lütfen yeni yeni şeyler paylaşın

    YanıtlaSil
  5. Kutludüğün ün eski resimleri olan varsa paylaşırlar site sahada gelişir

    YanıtlaSil
  6. Kutludüğünümüzün bilindik yerlerinin eski resimleri olan kişiler paylaşırsa hem site gelişir hemde insanların anıları depreşir
    Teşekkür ederim... (Mesci)

    YanıtlaSil